Mucosa Protect & Repair

VetNutrition
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Mucosa Protect & Repair pellets is een aanvullend diervoeder dat de maagwand van uw paard beschermt en maagzuur vermindert.
Het bevat het unieke ingrediënt Fermaid® Ease 187.

Equine Gastric Ulcer Syndrome (EGUS) is erosie van het maagslijmvlies, veroorzaakt door constante blootstelling aan maagzuur en omvat een breed spectrum van ernst, van ontsteking van het epitheel (maagwand) tot perforatie en bloeding. Diagnostische classificatie omvat een puntensysteem van 0 tot 4, waarbij 2 en hoger als klinisch significant worden beschouwd.

Fermaid® Ease is een natuurlijk supplement om de gezondheid van de maag te behouden bij paarden die risico lopen op maagzweren.

Fermaid® Ease wordt met succes gebruikt bij paarden die last hebben van maagzweren.

De ontwikkeling van zweren treedt op wanneer de slijmvlies beschermende mechanismen (slijm- en bicarbonaatafscheiding, verhoogde bloedstroom en cel vernieuwing) worden overweldigd door de agressieve werking van maagzuur en andere eiwit verterende enzymen.

Fermaid® Ease behoudt de integriteit van het spijsverteringskanaal: regelt de maagzuurproductie en ondersteunt de celregeneratie.

Het draagt bij aan het welzijn van uw paard door de klinische symptomen van stress te verminderen. Fermaid® Ease versterkt ook de gezondheid van uw paard door de gevolgen van stress te beperken.

Fermaid®Ease 187 (stam 1077) is het eindproduct van de fermentatie van hoogwaardig sojameel. In klinische onderzoeken bij Newmarket bleken paarden die werden behandeld met Fermaid®Ease 187 (stam 1077) significante verbeteringen in hun klinische symptomen te vertonen, waarbij de pijn aanzienlijk verminderd was en in de meeste gevallen de afwezigheid van koliek. Na voorbehandeling met Omeprazol (voor graad 3 en 4) waren er aanzienlijk minder terugkerende ulcera.

Studie Fermaid® Ease KLIK HIER

Samenstelling Vlasmeel 417.260 mg
Fermaid Ease 90.000 mg
Bentonite Absorben 50.000 mg
Saccharomyces cerevisiae 50.000 mg
Althaea officinalis 50.000 mg
Druivenpit extract 50.000 mg
(OPC oligomere proanthocyanidinen)
Glycyrrhiza glabra 40.000 mg
L-Glutamine 35.000 mg
Natriumbicarbonaat 20.000 mg
Lecithine 20.000 mg
Pectine 20.000 mg
Lithothamnion 10.000 mg
Magnesiumoxide 10.000 mg
Gebruiksaanwijzing Volwassenen: 2 maatbekers, 2 maal per dag (met de gewoonlijke voeding vermengen), gedurende ten minste 4 weken

Veulens: 1 maatbeker, 2 maal per dag (met de gewoonlijke voeding vermengen), gedurende ten minste 4 weken

1 maatbeker = 20 g