Muscle Protect Sport

VetNutrition
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Spierbescherming voor Sportpaarden.

Muscle Protect Sport is bedoeld voor sportpaarden die aan langdurige inspanningen worden onderworpen tijdens training en competitie.

Draagt bij tot de bescherming van het bewegingsapparaat door de afgifte van melkzuur tijdens inspanning te verminderen en het niveau van spierenzymen na inspanning te verhogen.

Bescherm het spierstelsel van uw paard met Muscle Protect Sport.

De ingrediënten in Muscle Protect Sport verminderen spierpijn en -stijfheid tijdens een trainingsperiode en verkorten de hersteltijd na intensief werk. Muscle Protect Sport stopt spierproblemen voordat ze uw paard stoppen!

Antioxidanten zorgen ervoor dat de spieren efficiënt blijven werken door ze te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Vervangt magnesium verloren door zweet.

• Vergemakkelijkt snel spierherstel.
• Reguleert melkzuurniveaus.
• Draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid na de wedstrijd of evenement.

Bevat Vit. E & Selenium / SOD / L-Carnitine / Vit. C / OPC / Magnesium

Vitamine E (tocoferol) wordt het meest erkend als een antioxidant die nauw samenwerkt met zijn partners selenium en vitamine C om het lichaam te beschermen tegen de oxidatieve stress van lichaamsbeweging, ziekte en bepaalde medische aandoeningen.

Melofeed* / Super Oxide Dismutase (SOD) is een belangrijk enzym dat betrokken is bij de verdediging van (spier)cellen die zijn blootgesteld aan oxidatieve stress (vrije radicalen). Superoxidedismutase is een essentieel enzym dat zuurstofradicalen in organismen 'opruimt' voordat ze cellen en weefsels kunnen beschadigen.

Zo blijft je paard tijdens en na het sporten beschermd tegen de gevaren van oxidatieve stress!

L-Carnitine is een aminozuurcomplex dat energieomzetting in spiercellen verbetert. Carnitine transporteert vetzuren vanuit de bloedbaan naar de mitochondriën, dit zijn de energiecentrales van een spiercel. Daar worden de vetzuren als energie verbruikt. Hertgeen invloed heeft op het uithoudingsvermogen, het verhogen van de weerstand tegen vermoeidheid en het verbeteren van de prestatie.

Druivenpitextract (OPC) is de meest geconcentreerde vorm van de antioxidanten in druiven. Bekend als proanthocyanidinen, Het blijkt dat de antioxidanten in druivenpitten en schil samenwerken met vitamine E om vrije radicalen te neutraliseren.

*MELOFEED is een voedingssupplement gemaakt van gedroogd meloenen sap van een specifieke variëteit die van nature rijk is aan het antioxidant-enzym superoxide-dismutase (SOD).

HOE HET WERKT

*MELOFEED helpt oxidatieve stress te moduleren, het immuunsysteem en de natuurlijke afweer te versterken.

*MELOFEED bevat een specifieke coating die het actieve ingrediënt, SOD, beschermt tegen vertering langs het spijsverteringskanaal. Zodra het de dunne darm bereikt, stimuleert MELOFEED de endogene productie van antioxiderende enzymen in het lichaam en helpt het de natuurlijke afweer tegen oxidatieve stress te versterken.

Samenstelling Lijnextractiemeel, Druivenpitmeel, Melofeed (A natural source of Superoxide Dismutase) , Magnesiumoxide

Uitgedrukt in mg / kg  
Vitamine E (3a672a) 100.000 mg
Vitamine C (3a312) 76.000 mg
L-Carnitine (3a910) 50.000 mg
Druivenpitextract (OPC) 15.000 mg
SOD (SuperOxide Dismutase) 10.000 mg
Magnesium 8.000 mg
ZinkChelaat (3b612) 7.692 mg
KoperChelaat (3b407) 2.083 mg
MangaanChelaat (3b505) 1.587mg
Selenium in seleniumgist van Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, geïnactiveerd (3b810) 20 mg
Selenium in Natriumselenit (3b801) 5 mg
Gebruiksaanwijzing 25-50 gram afhankelijk van de gevraagde inspanning per dag over het voer