Muscle Build Sport

VetNutrition
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Muscle Build Sport : bevat de optimale hoeveelheden Human Grade HMB, Gamma Oryzanol, L-Carnitine en essentiële aminozuren (BCAA) om het maximale uit je training te halen als het gaat over de opbouw van spiermassa, spierherstel en de opbouw van conditie.

HMB (B-hydroxy B-methylbutyrate) is een stofwisselingsproduct dat ontstaat bij de afbraak van het essentieel aminozuur Leucine. HMB zorgt ervoor dat Leucine kan worden opgenomen in de spiercellen. Daardoor is het verantwoordelijk voor het spieropbouwende effect van Leucine. HMB voorkomt dat een zware training leidt tot spierafbraak (door het vrijkomen van cortisol) ipv spieropbouw. Hierdoor wordt de effectiviteit van de training dus verhoogd.
Gamma Oryzanol ondersteunt de spieropbouw bij paarden, hard keepers helpen om aan te komen en atleten te laten presteren. Om spieren goed op te bouwen met het gebruik van Gamma Oryzanol, moet er een actief trainingsprogramma zijn.
Carnitine (L-carnitine) is een aminozuur dat vet naar mitochondriën transporteert voor aërobe oxidatie en energieopwekking. Door het gebruik van vet door het lichaam voor energie te verbeteren en daardoor spierglycogeen te sparen, kan carnitine voordelen bieden tijdens aerobe oefeningen, met name bij uithoudingsvermogen.
BCAA’s concentreren zich met name in de spieren, waar ze nodig zijn voor opbouw en herstel van spierweefsel en daarnaast kunnen worden afgebroken voor de productie van energie.
Ook zorgen BCAA’s voor minder snelle verzuring van de spieren.

Samenstelling Sojaschroot (Non GMO) , molasse, spirulina

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 52,5%, ruwe as 8,9%, ruwe vezel 2,8%, ruw
vet 4,1%.

Voedingsphysiologische toevoegingen p/kg:

HMB (B-hydroxy B-methylbutyrate) 50.000 mg
L-Carnitine (3a910) 20.000 mg
Gamma Oryzanol 10.000 mg
L-Lysine (3.2.3) 10.000 mg
Dl-Methionine (3c301) 4.000 mg
L-Threonine (3c410) 2.000 mg
Gebruiksaanwijzing Paard: 500-550kg - 50 gram per dag
Ponies 25 gram per dag