Mestwater STOP Pellets

VetNutrition
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Door mestwater worden de billen, benen en staart van het paard bevuild en is het maagdarmkanaal ontregeld. De zure mest kan tevens zorgen voor irritatie aan de huid. Zowel mestwater als waterige mest zijn het gevolg van een verstoring van de vertering en de opname van voedingsstoffen in de dikke darm.

Psyllium Husk (Plantago Ovata) is van nature rijk aan slijmvormers. De psyllium husk is het schilletje van vlozaad en het husk neemt minimaal 20 keer hun eigen gewicht aan water op.

Humuszuur dragen bij aan een verbeterde darmgezondheid door zijn antivirale, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het ondersteunt het immuunsysteem, bindt mycotoxines en vermindert stress in het lichaam. Het verbetert de structuur van de darmen waardoor er meer voedingstoffen worden opgenomen en er betere bescherming is tegen schadelijke invloeden.

Voederhoutskool staat bekend om zijn vermogen om verontreinigende stoffen en gifstoffen te binden en te verwijderen.

De reuk- en smaakloze voederhoutskool werkt als een grote spons in het paard, gaat door de maag en loopt eruit bij maag/darmproblemen. Ook bij vachtproblemen of huidverbetering kan de verbeterde maag-darmbalans in de stofwisseling van het paard positief worden ondersteund.

Topinamboer (aardpeer) is rijk aan inuline en heeft een positief effect op de bacteriële flora in het spijsverteringsstelsel. Bij het overtollig water in de darm bij diarree en fecaal water te binden.


Samenstelling

Analytische bestanddelen in %:
Ruw eiwit 4,7; Ruwe celstof 5,0; Ruw vet 8,8; Ruwe as 20,0; Natrium 4,5

Psylliumhusk
Product van bruinkool (rijk aan humuszuur)
Voederhoutskool
Natriumchloride
Gisthydrolysaat (probiotica)
Topinambur (Aardpeer)
Natriumbicarbonaat
Magnesiumglycinaat
Kaliumchloride

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:
Calciumformiaat (1a238) 40.000 mg

Gebruiksaanwijzing Voer paarden dagelijks ca. 10 g per 100 kg lichaamsgewicht.

1 maatschep komt overeen met ca. 25 gram.
Waarschuwing: Bij het gebruik van medicijnen dient de toevoeging van het Mestwater STOP te worden opgeschort, omdat de mogelijkheid bestaat dat de werkzame stof van het medicijn gedeeltelijk wordt gebonden.
Gerelateerde Producten