Immune Pro Support Pellet

VetNutrition
NIEUW
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Immune Pro Support ter ondersteuning van de immuniteit bij paarden.

Immune Pro Support bevat concentraties aan hoogwaardige kruiden en vitamine B12 om de natuurlijke weerstand van het paard te ondersteunen. Het verhoogt de vitaliteit en bevordert de aanmaak van afweercellen. Het biedt paarden de nodige ondersteuning om hun immuniteit te verhogen en hun conditie op peil te houden.

Paarden worden door hun immuunsysteem beschermd tegen schadelijke bacteriën, virussen, schimmels, vreemde eiwitten, parasieten en andere schadelijke stoffen die samen antigenen kunnen worden genoemd.

Factoren zoals ouderdom, slechte voeding en stress kunnen echter allemaal van invloed zijn op hoe goed het immuunsysteem functioneert. Bij paarden die heel oud of heel jong zijn, ondervoed of onder stress staan, is er een hoger risico op ziekte, omdat het immuunsysteem niet zo goed functioneert als zou moeten.

Spirulina bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Het is rijk aan vitamine A, C, E, K en de vitamines B1, B2, B3, B6 en B11.

Omdat spirulina veel antioxidanten bevat, kan het helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en vrije radicalen uit het lichaam. Het ondersteunt de lever en helpt om de darmflora weer in balans te brengen waardoor de weerstand van het paard verbetert.

Echinacea ondersteunt natuurlijke afweersysteem, het immuunsysteem en de darmflora.

Ginseng is een "adaptogeen", een stof die lichaamsfuncties normaliseert, systemen versterkt die door stress worden aangetast en beschermt tegen een grote verscheidenheid aan stressvolle invloeden. Dit kruid is te vinden in producten die ontworpen zijn om een goede stofwisseling en immuun functie te ondersteunen.

Samenstelling Analytische bestanddelen in procenten:
Calcium 16,0; Fosfor 4,0; Natrium 1,5; Magnesium 0,5

Samenstelling :
Lijnzaadmeel, Calciumcarbonaat, Calciumnatriumfosfaat, Spirulina, Melasse, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Ginseng, Ribes Nigrum (Zwarte bes), Echinacea, Lavendel, Kamille, Citroenmelisse, Yea Sacc, Appel

Voedingsadditieven per kg:
Vitamine A (3a672a) 37.500 IE, Vitamine B12 in cyanocobalamine (3a835) 2.500 µg, Vitamine C in ascorbinezuur (3a300) 25.000 mg, zink in zinkchelaat van eiwithydrolysaat (3b612) 1.000 mg, selenium in seleniumgist van Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, geïnactiveerd (3b810) 2,5 mg.

Technologische toevoegingsmiddelen per kg:
192 x 109 CFU Saccharomyces cerevisiae CBS 493.94 (4a1704)
Gebruiksaanwijzing Tenzij dierenarts anders voorschrijft.
2 x daags 50 gram toedienen gedurende 10 dagen tot 3 maanden.
Maatschepje bevat +/- 50 gram